Doğal Güzelliklerle Çevrili Kahramanmaraş Bölgesinde, Fıstık Çamı Ormanlarının, Sır Barajının Muhteşem Sularıyla Buluştuğu Bir Noktada Konumlanan Orkıs Palace, Doğanın Getirdiği Termal Su İle Vatandaşlara Şifa Olmaya Devam Ediyor.

Orkıs Palace Termal Birçok Farklı İhtiyacı Karşılamak Adına 93 Standart, 4 Corner Suit, 2 Senior Suite, 2 Grand Sutie Ve 1 Bedensel Engelli Odası İle İş, Sağlık Ve Eğlence Amaçlı Seyahat Eden Vatandaşlara Hizmet Veriyor.

Kurulduğu Günden Beri Kapalı Havuz, Açık Havuz, Aqua Park, Doğanın Getirdiği Şifalı Su İle Kahramanmaraş’ın Ve Çevre İllerin İlgi Odağı Oldu.

İnsanların Geniş Alanlarda Huzurlu Bir Tatil Yapabilmeleri İçin Özel Bir Alana Kurulan Orkıs Palace Termal, Tüm Bu Sosyal Oluşumların Yanı Sıra Da Nazik Ve Kibar Personelleri İle Hizmet Veriyor.

Yurtdışından Çevre İllerden Ve Kahramanmaraş’tan Gelen Misafirler Orkıs Palace Termal’de Hem Tatil Yapmaktan Hemde Şifa Bulmaktan Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Aksu Haber İle Paylaştı.

Orkıs Palace Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kısakürek, İse Yaptığı Açıklamada Orkıs Palace Termal’in Günden Güne Büyüyeceğini Vurguladı.

Kısakürek Açıklamasının Devamında Emeği Geçenlere Teşekkürlerini Bildirdi.

Öte Yandan Orkıs Palace Termal’de Çok Emeği Olan Mustafa Sağlam’a Teşekkürlerini Bildiren Ali Rıza Kısakürek Kaliteli Hizmet Vermeye Devam Edeceklerini Belirtti.