Muhalefette ittifak arayışları sürerken yoğun görüşme trafiği bugün de devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün görüşen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağolu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya geldi.

Akşener ile Karamollaoğlu'nun İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi, yaklaşık 15 dakika sürdü.

Edinilen bilgiye göre, görüşmede Karamollaoğlu, Gül ismini Akşener'e bir kez daha iletti. Akşener ilk tur için partilerin kendi adaylarını koyması gerektiğini yeniden iletti.

KARAMOLLAOĞLU: ZAMAN İÇERİSİNDE ORTAYA ÇIKACAK

Görüşmenin ardından gazetecilerin açıklama yapıp yapmayacağına yönelik sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Kısa görüşmelerin açıklaması olmaz. Doğru, gerçekten trafik yoğun. Allah yardım etsin. Bunların hepsi zaman içerisinde ortaya çıkacak" dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE DE GÖRÜŞTÜ

Karamollaoğlu, görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. Karamollaoğlu'nu, CHP Genel Merkezi'ne gelişinde Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 20 dakika sürdü.

Karamollaoğlu, parti genel merkezinden ayrılırken, basın mensuplarının "cumhurbaşkanlığı için herhangi bir adayın belirlenip belirlenmediği" konusundaki sorusuna, "Bunların hepsi birkaç gün içerisinde netleşecek, size o zaman aktarılacak. Sadece kısa bir görüşme yaptık o kadar" yanıtını verdi.

Abdullah Gül, dün Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile iki saati aşkın görüşme gerçekleştirmişti.