2018-2019 Öğretim Yılının Başlaması Ve İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi. Tören Atatürk Meydanında Yapılan Gösterilerle Başladı.

Program Kapsamında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un Atatürk Anıtına Çelen Bıraktı. Daha Sonra Tören İsmail Kurtul İlköğretim Okulunda Devam Etti.

Düzenlenen Tören’e Kent Protokolü, Öğrenciler Ve Öğrenci Velileri Katıldı. İlköğretim Haftası Programında Öğrenciler Şiir Okudu.

Tören İsmail Kurtul İlköğretim Okul Müdürü Kazım Bozkurt’un Açılış Konuşması İle Başladı.

Daha Sonra Kürsüde Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Söz Aldı.

2011 Yılında Eğitime Destek Kapsamında İsmail Kurtul İlkokulunu Kahramanmaraş’a Kazandıran Hayırsever İş İnsanı İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul Yaptığı Konuşmada Öğretmenlere Seslenerek “Ellerinize İşlenmek Üzere Elmas Verilmiş” Dedi. Daha Sonra Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç Söz Aldı.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan Yaptığı Konuşmada Eğitim Öğretim Motivasyonun Önemine Vurgu Yaparak “Bu Motivasyon Hem Öğrencilerimizde, Hem Öğretmenlerimizde Hem de Velilerimizde Olacak” Dedi. Vali Özkan Daha Sonra Eğitime Verdiği Katkılardan Dolayı Hayırsever İş İnsanı Abdulkadir Kurtul’a Teşekkür Etti Ve Plaket Verdi.

Daha sonra kent protokolü sınıfları gezerek öğrencilere Onikişubat Belediyesi tarafından hazırlanan içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan çanta dağıttı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci Aksu Habere Yaptığı Açıklamada” Okul Çevresinde Her Türlü Güvenlik Önlemlerini Alacağız” Dedi.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal Açıklamalarda Bulundu.