Sinema, Dizi Ve Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmez, 2. Abdülhamid Han'ı Merkezine Alan "Usta" İsimli Tiyatro Oyunuyla Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraşlı Tiyatro Seveler İle Buluştu.

Oyunu Yazıp Yöneten Yenilmez, Ziraat Bankası’nın Destekleriyle Hazırlanan Ve Baba-Kız İlişkisi Üzerinden İlerleyen Oyunda Aynı Zamanda 2. Abdülhamid Han'ı Canlandırdı.

Abdülhamid Han'ın Vefatının 100. Yılı Dolayısıyla Düzenlenen Oyunda Sultan 2. Abdülhamid Han’ın Şehzadelik Günlerinden Başlayıp Son Günlerine Kadar Olan Dönemi Anlatıldı.

Ziraat Bankasının Destekleriyle Hazırlanan Ve Baba-Kız İlişkisi Üzerinden İlerleyen Oyun, Kahramanmaraşlılar Tarafından Yoğun İlgi Gördü.

Abdülhamid Han’ın Vefatının 100. Yılı Dolayısıyla Sahnelenen Oyunu, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayii Odası Başkanı Serdar Zabun, Ziraat Bankası Yetkilileri Ve Vatandaşlar İzledi.

Sanatçı Ahmet Yenilmez, Burada yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın Milli Hassasiyeti Hepimizin Malumudur Dedi.

Ayrıca Yenilmez, Bu Millet Milli Reflekslere Sahip Sanatı Kabul Ediyor Ve Ecdadını Unutmadığını Gösteriyor Dedi.

Daha Sonra Bir Açıklama Yapan Ziraat Bankası Bölge Müdürü Recep Türk Cennet Mekân Abdülhamit Han’ı Andık Allah Bu Millete Tekrardan Bir İstiklal Marşı Yazdırmasın Dedi.

Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Sanatçısı Zülfü Demirtaş’da Abdül Hamit Olunca İş Farklı Bir Boyuta Girdi Ve Bilinmeyen Bir Abdül Hamit Anlatılıyor Dedi.