Kahramanmaraş'ta 53 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs inşaatta mantolama işi yaparken operasyon ile yakalandı. 

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri tarafından 53 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs inşaatta montalama işi yaparken operasyon ile yakalandı. İnşaat işçisi hükümlü polis ekipleri tarafından inşaat alanında etkisiz hale getirildi.

Asayiş Şubeye bağlı sivil ekipler 53 yıl hapis cezası ile aranan ve Kocaeli Kandıra Cezaevi firarisi olan 25 yaşındaki Mustafa K.'yı yakalamak için özel bir ekip oluşturdu. Uzun soluklu bir takip yapan sivil polis timleri, şahsı yakalamak için irtibata geçmesi muhtemel kişilerin izini sürerek araştırma yaptı. Daha önce sahsı yakalamak için çok defa adres araştırması yapan polis ekipleri, topladığı bilgiler ile şahsa adım adım yaklaştı.

İz sürmeye devam eden polis ekipleri, Kahramanmaraş ili merkez Onikişubat ilçesi Necip Fazıl Mahallesinde bir inşaata operasyon yaptı. Firari şahıs inşaatta çalışırken yakalandı.

2015 yılında Kocaeli Kandıra Cezaevinden firar eden, dolandırıcılık ve bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle dolandırıcılık gibi suçlardan oluşan 51 suç dosyasından aranan ve hakkında 53 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 25 yaşındaki Mustafa K. nefes kesen operasyon ile yakalandı.

Yakalanan hükümlü işlemleri yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.