Üç Gün Süren Gezide, Türkoğlu’nun Ve Kahramanmaraş’ın Tarihi Ve Kültürel Mekanları Gezildi Sonrasında İse Öğrencilere Kahramanmaraş’ın Tarihi Anlatıldı.

Programda En Çok İlgi Çeken İse Kahramanmaraş’ımızın Tarihi Ve Kültürünün Yanı Sıra Kahramanmaraş Dondurması Oldu. ALPEDO Kervanhan'da, Sami Kervancıoğlu'nun Dondurma Şovunu İzleyen 81 Öğrenci, Balta Ve Tahra İle Dondurma Kesip Yemenin Zevkini Çıkardılar.

Üç Gün Boyunca Gönüllerince Eğlenen 81 Genç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş İle Akşam Yemeğinde Bir Araya Gelerek Sohbet Ettiler Ve Fotoğraf Çekildiler.

Gençlere Verdiği Önemi Anlatan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Konuşmasında; KAHRAMAN Yüreklilerin Toprağı Olan KAHRAMANMARAŞ Buluşması Şunu Apaçık Gösterdi Ki;

Yüreklerimiz Ve Kalplerimiz Bir Ve Beraber Olduğu Müddetçe, Hiçbir Ayrım Gözetmeden, Ortak Paydası Gençlik Olan, Edirne’den Kars’a, Hakkari’den İstanbul’a, Ülkenin Bir Ucundan Diğer Ucuna Kurulan Bu Gönül Dostluğu, Bu Gönül Köprüsü, Bu Gönül Mozaiği Her Daim Var Olacak Ve Devam Edeceğine İnancım Tamdır.

3 Gün Süren Bu Özel Programda Hiç Kimse Birbirini Ötekileştirmeden, Şucu Bucu Demeden, Lazı, Kürdü, Zazası Ayrımını Gözetmeden, Tek Gayesi Vatan ,Millet, Ülkenin Menfaatlerini Koruyarak Bu Millete Hizmet Etmek Olan Özel Dostlukların Ve Arkadaşlığı Pekiştiren Siz Tüm Dostlara Teşekkür Ediyorum. Ben Sizlerin Bir Ağabeyi Olarak; Her Türlü Yapacağınız Faydalı İşlerde Yanınızdayım Ve Türkoğlu Belediyesi Olarak Sizlere Her Zaman Kapımız Açıktır, Diyerek Konuştu.

Türkoğlu’nda Ve Kahramanmaraş’ta, Çok Güzel Dakikalarını Geçirdiklerini Belirten Sivas’tan Katılan Ramazan Doğan; Ömrümüzde Unutamayacağımız Günlerden Birini Yaşadık. Türkoğlu Başka Güzel, Kahramanmaraş Daha Da Güzel. İnsanları Sıcak Kanlı. Özellikle Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a Ve Ekibine Çok Teşekkür Ederim. Bizlerle Çok Güzel İlgilendiler. İnşallah Birlik Ve Beraberliğimize Vesile Olur.

Gümüşhane Temsilcisi Aslıhan Toyoğlu İse; Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş Bizleri İlk Kapıda Karşıladı. Çok Güzel Yerleri Gezdik. Ata Bindik, Ok Attık, Aqua Parkta Eğlendik. İlçeye Çok Güzel Yatırımlar Yapmış Osman Başkan, Onları Da Gezdik. Kendisine Ve Ekibine Çok Teşekkür Ediyorum Diyerek Konuştu.

Elazığ’dan Katılan Erhan Bahçeci İse; Misafir Olarak Katıldığım, Bu İçten Ve Samimi Programda Kendimizi Evimizde Gibi Hissettiren Gönlü Güzel Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Ağabeyimize, Programın Emektarı, Cefakarı Ve Bizim Çilemizi Çeken Ramazan Orçan Kardeşime, Türkoğlu Belediyesi Çalışanlarına Yürekten Tüm Kalbimle Teşekkür Ediyor, Selam Ve Hürmetlerimi Sunuyorum. Ellerinize Ve Yüreğinize Sağlık,Diyerek, Konuştu.

Programın Son Günü İse Türkoğlu Derviş Paşa Parkında Piknik Yapan Gençler Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a Özel Video Hazırlayarak Sürpriz Yaptılar. Video Da Kendilerini Tanıtan 81 Genç ‘Osman Başkanım Bende Türkoğlu’ndayım, Tüm Türkiye Türkoğlu’nda’ Dediler Ve Sonunda İse Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Adına Havaya 81 Adet Kalpli Balon Bıraktılar.