İlk Olarak Gençlik Ve Spor Bakanlığı Temsilci Genç Projesi Kapsamında Düzenlenen Programda Buluşan ’81 İlden 81 Öğrenci, Bu Kez De Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Belediyesinde Bir Araya Geldiler.

Belediye Girişinde Başkan Okumuş’a Tezahüratlarda Bulunan 81 Genç, "Bir Elin Nesi Var Seksen Bir İl'in Sesi Var" Etkinliğinde İlk Olarak Kardeşlik Adına Boyalı Ellerini Tuvallerde İz Yaptılar Ve Altına İsimlerini Yazdılar.

81 İl Den Gelen Gençleri Türkoğlu Belediyesinde Misafir Etmekten Mutluluk Duyduğunu Belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Konuşmasında; 7 Bölge Ve 81 Şehirden Gençlerimiz Burada. Hepsi Pırıl Pırıl Gözlerinde Müthiş Bir Işık Var. İdealist Gençlerimize Burada Ki Amacımız Türkoğlu İlçemizi Ve Kahramanmaraş İlimizi Tanıtmak. Burada Ki Güzellikleri Onlara Göstermek Ve Gittikleri Yerlerde Kahramanmaraş’ımızın Tanıtımına Vesile Olmalarını Sağlamak. Gezileriyle Burada Ki Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Görmek.

Gençlerimize Burada Özellikle Şunu Vurgulamak İstiyorum Türkiye’miz Çok Büyük Bir Devlet Ve Bu Büyüklüğü İleriye Taşıyabilmemiz İçin Gençlerimizin Omuz Vermesi Gerekiyor. Bunun İçinde Gençlerin Birlik Beraberlik İçerisinde Hareket Ederek Her Ekonomik Alanda İş Hayatında Türkiye Cumhuriyeti Devletine Daha Çok Hizmet Ederek Ülkemizi Dünyada Sayılı Ülkeler İçerisinde Yer Almak İçin Mücadeleler Vermelerini İstiyoruz.

Tekrar Türkoğlu İlçemize Geldikleri İçin 81 İle Teşekkür Ediyorum. 81 İl’e İse Selamlarımızı İletiyoruz, Diyerek Konuştu.

Temsilci Gençler, Başkan Okumuş Ziyaretinden Sonra İse İlçe Kaymakamı Serdar Kartal'ı, Tarihi Bababurun Kalesi, Tarihi Su Değirmeni, İlçe Merkezinde Tur, Türkoğlu Belediyemizin Ok Ve Binicilik Eğitim Merkezini Ve Sonrasında İse Türkoğlu Spor Kompleksinde Gönüllerince Eğlendi.

Gençler Bugün İse Kahramanmaraş'ın Tarihi Mekanlarını Gezecek.