Dün Akşam Saatlerinde Gaziantep Yolunda Bir Otomobilde 20 Yaşında Bir Gencin Cansız Bedeni Bulundu. Başına Bir El Ateş Eden Gencin İntihar Ettiği Öğrenildi.

23.03.2018 günü gecesi Antep yolunda bir dinlenme tesisinde babasına ait aracı alıp kaçıran 20 yaşındaki izzettin isaoglu isimli sahsın saat 01.00'de cevre yoluna bagli bir servis yolunda arac icerisinde intihara tesebbus ettigi ortaya çıktı. Psikolojik tedavi gördüğü anlaşılan gencin, diblenme tesisinde bulunan babasının aracını alarak kayboldugu, bir muddet sonra antep yolunda bir servis yolunda aracin icerisinde başına 1 kez ates ederek intihara tesebbus ettigi anlaşıldı. Olayda kullanılan tabancanın babasına ait ruhsatlı tabanca oldugu anlaşıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve baba Mehmet İsaoglu geldi. Yaralı genç 112 marifetiyle Necip Fazıl Şehir hastanesine sevk edildi. Gencin şuurunun kapalı olduğu yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiği öğrenildi.

Baba ve oglunun Tokat ilinden Urfa Viranşehir ilcesine giderken yolda mola verdikleri, Viranşehirli oldukları anlaşıldı.