Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 21 Mart Down Sendromu farkındalık günü nedeniyle Down sendromlu öğrencileri makamında ağırladı.

21 Mart Down Sendromulular farkındalık günü nedeniyle, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Özel Sevgi Yuvam Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Down Sendromlu öğrencileri makamında misafir etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Bugün çok önemli misafirlerimiz var. Özel Sevgi Yuvam Türkoğlu Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri ve Down Sendromlu çocuklarımız, Belediyemizi ziyaret ettiler.

21 Mart Down Sendromlu gününü öncelikli olarak kutluyoruz. Bir gün değil, her gün farkında olalım, Down Sendromu bir hastalık değil, sevimli bir farklılıktır. Belediyemiz her zaman olduğu gibi bu çocuklarımızla ilgili, engellilerimizle ilgili pozitif ayrımcılığı her zaman yapmaktadır. Çocuklar bizim ailemizden, rehabilitasyonlarla ve anne babanın eğitimiyle topluma yararlı faydalı nesiller olacak. Aynı zamanda da 21 Mart dünyada nevruz günü olarak kutlanıyor. Bu vesile ile de hem Down Sendromlu çocuklarımızın, hem de Türkoğlulu hemşerilerimizim nevruz gününü kutluyorum.”dedi

Ziyarette; Down Sendromlu çocuklarla tek tek ilgilendi, sorunlarını dinledi.Çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.