Kahramanmaraş’ta Polis Ekipleri, Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Vatandaşlara Sahte Para, Hırsızlık Ve Dolandırıcılık Gibi Konularda Dikkatli Olmaları İçin Bilgilendirici El Broşürü Dağıttı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kurban Bayramı Tatili Öncesi Ve Sürecinde AVM’ler, Pazar Yerleri, Piknik Alanları, Kurban Satış Yerleri, Park Ve Bahçeler Gibi Kalabalık Yerlerde Yaşanması Muhtemel Dolandırıcılık Olaylarında Vatandaşlara Uyarılarda Bulunmak İçin Cuma Namazı Çıkışı Ulu Camii Önünde Stant Açtı.

Özellikle Kurban Pazarlarında Ve Alışveriş Sırasında Alınan Paranın Sahte Olup, Olmadığının Mutlak Suretle Kontrol Edilmesi, ATM’lerde İşlem Yaparken Yankesicilere Veya Hırsızlara Karşı Dikkatli Olunması Gerektiği Hakkında Vatandaşlara Brifing Vererek, Bilgilendirici El Broşürü Dağıtan Polis Ekipleri, Yaptıkları Bu Uygulamadan Dolayı Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Yanınınıza Yüklü Miktarda Para Almayın!

Konuyla İlgili Açıklamalarda Bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ferhat Yeşilyayla, Vatandaşların Çarşı-Pazarda Alışveriş Yaptığı Sırada Yanına Yüklü Miktarda Para Almaması Gerektiğini Belirtti