Kahramanmaraş'ta meydana gelen faili meçhul cinayet olayı aydınlatıldı.

Kahramanmaraş Yörük Selim Devlet hastanesine ateşli silah yaralısı olarak intikal eden ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden 26 yaşındaki Veysel Kara'nın kimler tarafından öldürüldüğü ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmada cinayet olayının Çamlık üst kısmı teras yakınında ormanlık bir bölgede meydana geldiğini tespit etti.

Omzundan tüfek yarası ile hayatını kaybeden Veysel Kara'nın arkadaşlarıyla görüşen polis ekipleri, bahse konu yerde bir grup şahısla bulunduğu esnada silahla ateş edildiğini,  olayı gerçekleştiren kişilerin kaçtığını tespit etti.

 Şüphelilerin yakalanması için çok sayıda adrese operasyon yapan polis ekipleri, arama yaptığı bir adreste olayda kullanılan tüfeği ele geçirdi.

İlk aşamada 3 kişiyi yakalayan polis, bu şahısların itirafı ile silahla cinayet olayını işleyen sahsın 22 yaşındaki şahıs olduğunu belirledi.

Olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçen Polis, sabah saatlerinde Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Kasabasında bir adrese operasyon yaptı.

Yapılan operasyonda cinayet şüphelisi yakalandı. Olayı itiraf eden şüpheli gözaltına alındı.

Korkutmak amacıyla ateş ettiğinde yanlışlıkla vurduğunu itiraf etti