Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş mitinginde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Havası güzel insanı güzel kendisi bir başka güzel Maraş. 4 aylık hasretin ardından bizi Kahramanmaraş'a Kahramanmaraş'ın edelerine kavuşturan Rabbime hamdediyorum.

''DUYGULARINIZ DUYGUMDUR''

Az önce çok farklı karşıladınız. Duygulusunuz ama ben de duyguluyum. Duygularınız duygumdur. Sizlere Şanlıurfa'nın Mardin'in de selamlarını getiriyorum. Buradan da Gaziantep'e selamlarınızı götüreceğim.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NU ANDI

Bundan 9 yıl önce Kahramanmaraş'ın Keş Dağı'ndaki elim kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi de hasretle rahmetle yad ediyorum. Birileri çıkacak ne diyecek? Bu alana bu topluluğa söyleyeyim photoshop diyecekler.

''ŞU MAHŞERİ KALABALIĞA MONTAJ İFTİRASI ATACAKLAR''

Şu mahşeri kalabalığa montaj iftirası atacaklar. Burada montaj var mı Maraş? Medya kaydını iyi al bu meydanda aşk var aşk. Bu meydanda Allah için sevme var. Pazar seçim inşallah pazar akşamı çok daha farklı olacak.

''16 YILDA KAHRAMANMARAŞ'A 29 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK''

16 yılda Kahramanmaraş'a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 29 katrilyon yatırım yaptık Kahramanmaraş'a. Bay Kemal siz ne yaptınız? Bay Muharrem siz ne yaptınız?

CHP SEÇMENİNE SESLENDİ

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum icraat mı istiyorsunuz laf mı istiyorsunuz? Lafla peynir gemisi yürümez bunu böyle biliniz.

''3 KATRİLYON ONLARA AKTARDIK BE İNSAFSIZ''

Ne diyor Bay Kemal 'Engellilere, şehit yakınlarına destek verilmiyor.' 3 katrilyon onlara aktardık be insafsız ya. Rakam ortada sen nasıl inkar edersin?

''DERSHANE İŞLETMİŞ ORADAKİ GÖREVLİLERİN SİGORTA PRİMİNİ ÖDEMEMİŞ''

Son günlerde Bay Muharrem'le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Sosyal medyada yayınlananları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Daha ne diyeyim, bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir.

''DEMİRYOLLARINDA DA ÇOK CİDDİ BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRDİK''

Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizden önce ülkemizin demiryolları adeta paslanmaya terk edilmişti. Biz karayollarında olduğu gibi demiryollarında da çok ciddi bir dönüşüm gerçekleştirdik.

''BAZI SAHTEKAR MEDYA GRUPLARI, ŞEHİR HASTANELERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTİYOR''

Bazı sahtekar medya grupları, bizim bu şehir hastanelerine gölge düşürmek istiyorlar. Sizin buna gücünüz yetmez. Sizin sahtekarlığınız size kalır. Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Olay bu.

''OMURGASI OLMAYAN SİYASETİN NE ÜLKEYE NE MİLLETE BİR FAYDASI YOKTUR''

Sadece görüşmek değil telefon diplomasisiyle de Kahramanmaraş, Kahramanmaraş dışında olan akrabaların hepsini de arayacak mıyız? Sevgili edeler siyaset gönül sevda aşk işidir. Siyaset belli ilkelerle değerlere yapılan yapılması gereken bir vazifedir. Omurgası olmayan siyasetin ne ülkeye ne de millete bir faydası yoktur. Türkiye'deki muhalefet açığını bir türlü kapatamadık.''