Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda açılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Standını gezerek ürünleri tek tek inceledi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca gerçekleştirilen Belediyelerde Sosyal Politikalar proje yarışması kapsamında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda belediyeler yarışmaya katıldıkları proje ile alakalı stand açtılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Dezavantajlı Guruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi Projesi ile alakalı standı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, standa yer alan ürünleri tek tek inceledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a standa yer alan ürünleri tanıttılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Dezavantajlı Guruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi Projesi” ile Türkiye birincisi seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ederek başarılarının devamını diledi.