Mega projelerini bir bir hayata geçiren Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş'a büyük bir gençlik merkezi kazandırmak için çalışma başlattı. Namık Kemal pazar yerine yapılacak olan gençlik merkezinin ilk kazması vurulurken,TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay alanda incelemelerde bulundu.

Haftanın bir günü kapalı pazar yeri olarak da kullanılacak olan alanla ilgili inceleme sonrasında değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Namık Kemal pazar yerine yapmayı planladığımız düğün salonu projemize itirazlar sonrası vazgeçtik. Bu projenin yerine Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezini bu alanda yapmaya karar verdik. 5 bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan Gençlik Merkezimizin alt kısmı kapalı pazar yeri olacak. İçerisinde iki adet cep sinema, 220 kişilik toplantı ve konferans salonu, gençlerimizin sosyal aktiviteler yapacağı sosyal alanlar ve daha bir çok özelliği bulunan gençlik merkezimizin ilk kazmasını vurmuş bulunmaktayız. Gençlik merkezimizin alt kısmı haftada bir gün pazar yeri olarak kullanılacak. Diğer günler bu alan otopark olarak hizmet verecek. Hedefimiz Mart ayında bu güzel eseri hizmete sunmaktır."
Başkan Okay'ın ardından kısa bir değerlendirme yapan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, şunları söyledi: "Yıllarca sadece haftanın bir günü kullanılan bu alanı belediyemiz güzel bir projeyle yedi yirmi dört kullanılabilecek bir alan haline getirmek için çalışma başlattı. Mart ayı gibi projenin tamamlanması planlanıyor. Bu alanda güzel bir kapalı pazar yeri, gençlerimiz için çok büyük bir gençlik merkezi yapılıyor. Bu bizim siyaset ve belediyecilik anlayışımızın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından bu alana yansıtılmasıdır. Boş arazileri ve alanları madde bağımlılarının eline bırakmıyoruz. İnsanımızın layık olduğu şekilde bu alanları değerlendiriyoruz."
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'da Dulkadiroğlu Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek başarılarının devamını diledi.