Bölgesinde bulunan okul bahçelerinde kilit parke, asfalt ve çevre düzeni çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Göreve geldiği günden bu yana bölgesindeki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi adına önemli çalışmalar yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yaz aylarının gelmesiyle bu yöndeki çalışmalara hız verdiklerini kaydetti.


Eğitim konusundaki hassasiyetini dile getiren Başkan Okay, eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında ekiplerin özel çalışmalar yaptığını aktardı. Bölgesinde bulunan tüm okulların yüksek standarda ulaştırması için gereken çalışmayı yapacaklarını anlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri adına bizler de üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi adına birçok çalışma yaptık. Bu çalışmaların başında da öğrencilerimizin dinlenme saatlerini geçirdikleri bahçelerdir. Okul bahçelerinin iyileştirilmesi ve sosyal ekipmanlarla donatılması adına gerekli çalışmaları ekiplerimiz yapmaktadır. Bundan sonraki süreçte de elimiz her zaman okullarımızın üzerinde olacaktır.”
Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri son olarak 5 Nisan Ortaokulu bahçesinde çevre düzenlemesi yaptığı bildirildi.