Seçim sürecinde kırsal mahallelere verdiği sözü yerine getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tek tek hizmete açtığı sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Şerefoğlu mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Açılış programına; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgesine toplamda 13 sosyal tesis kazandıracağını söyledi. Başkan Okay, bu tesislerin kırsal mahallelere yapıldığını anlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şerefoğlu mahallesi sosyal tesislerimizin açılışını yaptık. Şerefoğlu mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın tüm günlerini geçireceğini düşünerek tasarladığımız sosyal tesisimiz hizmete hazır. Özellikle öğrenci kardeşlerimizin de etüt merkezi olarak kullanacağı bu merkezimiz, kuran kursu olarak da hizmet verecek. İnşallah uzun yıllar bölgemize büyük hizmetler verecek bir tesisimizi bölgemize kazandırdık. 13 mahallemize bu özel sosyal tesisleri yapıyoruz. İnşaatı devam eden sosyal tesislerimiz de mevcut. İnşaatı tamamlanan tesislerimizi bir bir hizmete açacağız. Bu 13 tesisimizin haricinde bazı mahallelerimizde de milli eğitim müdürlüğümüze ait olan binalar var. Bu binaları sosyal tesis olarak dizayn ederek hizmete sunacağız.”


Başkan Okay’ın ardından konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Başkan Okay’ın sözünün eri bir belediye başkanı olduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Güvenç, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Belediyelerimizin özverili çalışmalarıyla köyden mahalleye dönüşen bölgelerimiz büyük değişim yaşadı. Çamurlu yollarımız asfalt ve kilit parkeyle buluştu. Bunun yanı sıra sosyal tesisler açılarak vatandaşın hayat standardı yükseltildi. Şerefoğlu mahallemizin alt yapı ihtiyaçlarını gidererek sosyal ihtiyaçlar için çok güzel bir çalışma yapılmış. Ben bu güzel çalışmaya emek veren herkese teşekkür ediyorum. Dulkadiroğlu bölgemiz vatandaşımızın ihtiyacı olan sosyal tesisleri bir bir hizmete açıyor. Bizzat benim gezip gördüğüm daha birçok proje var. İnşallah bu projeler de tamamlanarak hizmete açılacak.”
Güvenç’in ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç selamlama konuşması yaptı.
Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirilerek sosyal tesis gezildi.