İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş ile KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar, Ekinözü İlçesi’nde yapımına devam edilen içme suyu isale hattı projesini inceleyip, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İller bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş ile KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ve Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Ekinözü İlçesi’nde yapımına devam edilen içme suyu isale hattı projesini inceleyip, firma yetkililerinden bilgi aldılar. Yaklaşık 105 kilometrelik İçme Suyu Projesi’nde önemli mesafe kat edilirken, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için ekipler seferber edilmiş durumda.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,” Ekinözü İlçemizde devam eden 105 kilometrelik İçme Suyu İsale Hattını yetkililer denetlemek için gelmişler. Ben yetkililere konuyu yakından takip ettikleri için teşekkür ediyorum. Haziran, Temmuz aylarında İçme sezonu başlıyor. Bu projenin bir an önce bitmesini istiyoruz. Bu projeyi sezona kadar bitirip, bozulan yolları da en kısa zamanda onaracağız. KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ve Gaziantep İller Bankası Bölge Müdürü Volkan Bektaş ilçemizi ziyaret ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.