Elbistan’da Türk Silahı Kuvvetlerine destek olmak için farklı bir organizasyon düzenlendi. Şardağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi çalışanları 14 bin TL tutarındaki bir günlük yevmiyelerini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışladı.

Gün yok ki Mehmetçiğe destek haberleri gelmesin. Elbistan’da Şardağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi çalışanları, Mehmetçiğe destek olmak amacı ile bir günlük yevmiyesini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Kooperatif çalışanları araçlarını Türk bayrakları ile donatıp, konvoy halinde Elbistan Jandarma Karakolu önüne geldi. Kooperatif Başkanı Ali Güçlü 14 bin TL’lik çeki Jandarma Komutanı Sinan Sert’e takdim etti. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, daha sonra kurban kesildi.

Kooperatif Başkanı Ali Güçlü,” Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı’na askerlerimize destek amaçlı konvoy oluşturduk. Mehmetçiğimize destek vermek için buradayız. Bizim tek amacımız evlatlarımız yetim ve vatansız kalmasın diye, kendi evlatlarını yetim bırakan asker ve polisimizi unutmamak ve onlara moral vermek. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki milletimiz dün olduğu gibi bugün de galip çıkmıştır. Kahramanlarımız Afrin’de yedi düvele karşı mücadele vermiş ve Allah'ın yardımı, milletimizin desteği duasıyla Mehmetçiğimiz Afrin’de bir destan yazmıştır. Münbiç ve sınır boyundaki Türkiye'ye karşı tehdit oluşturacak tüm terör örgütleri yok edilinceye kadar güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Şehit olan tüm güvenlik kuvvetlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Biz de Şardağı Kooperatifi çalışanları olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu belirtmek için Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunduk” diye konuştu.

Jandarma Komutanı Sinan Sert, “Başta Şardağ Kooperatif Başkanı ve çalışanları olmak üzere tüm Elbistan halkımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın bu tür faaliyetleri bizi onurlandırıyor, bizi gururlandırıyor. Bu sayede biz kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Halkımız sağ olsun, var olsun. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kooperatif çalışanları, bu ülkede yaşayan Türk, Kürt herkes kardeştir. Bazılarının oyununa gelmeyeceğiz, her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız diye konuştular.