Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince Ceyhan Nehri kıyısında başlatılan park çalışmasında sona yaklaşıldı. Elbistanlı vatandaşların rahat bir nefes alacağı sosyal alan çalışmalarını akşam saatlerinde Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte ziyaret eden Başkan Erkoç, Şehir Parkı’nın en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Başkan Fatih Mehmet Erkoç, “ Akşam vakti hiç ziyaret etmemiştim burayı çok mutlu oldum. Aydınlatma sistemini denetledik. Elbistan İlçemize yakışır bir çalışma olmuş. Köprülerin tamamlanması ve büyük oyun gruplarının da tamamlanmasıyla birlikte birinci etabı tamamlanmış olacak. Ceyhan Nehri Türkiyemizin en önemli zenginliklerinden bir tanesi. Elbistanlı vatandaşlarımızın daha rahat ortamda zamanlarını geçirmelerini sağlamak bizim için çok büyük mutluluk. İnşallah bu çalışmalar artarak devam edecek. Ekiplerimiz Ceyhan Nehri içinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Atık su arıtma tesisimizi de ihale ettiğimizde Elbistan modern bir şehir haline gelecek” diye konuştu.

“ Büyükşehre ait olmayan yolların yapımı için çözüm arıyoruz”

Başkan Erkoç, “Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan yollar var, kanunen ödeneği bize gelen. Biz ihalelerini yaptık. Haziran ayında çalışmalara başlayacağız. Elbistan İlçe Belediyesi’ne ait yollar için görüşmelerimiz devam ediyor. O yolların yapılması için Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Mahir Ünal ve valimiz ile görüştük. Büyükşehre ait olmayan yolların yapımı için formül arıyoruz. Kısa sürede çözüm bulacağız” dedi.

Heyecanlarını Başkan Erkoç ile paylaşan bir grup genç, sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.