Bu yıl bal liginde mücadele edecek olan Elbistanspor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2017/2018 Süper Amatör Lig şampiyonu olarak BAL ligine yükselen Elbistanspor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bal Ligini şampiyon olarak tamamlayıp 3.lige yükselmeyi hedefleyen Elbistanspor yeni sezon için üst düzey transferler yaptı. Yeni transferler ile birlikte, Elbistanspor’a transfer olmak isteyen onlarca futbolcu sezonun ilk antrenmanında göze girmek için ter döktü.

Elbistanspor Başkanı Sertan Davdav ve yönetim kurulu üyeleri de ilk antrenmanı tam kadro takip etti. Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur ve eski kulüp başkanlarından Eyüp Ceren’de antrenmanı izleyerek takıma destek oldular.

Teknik Direktör Mutlu Doğan hedeflerinin BAL ligi şampiyonluğu olduğunu söyledi. Mutlu Doğan, üçüncü lig hedefleri doğrultusunda kariyerli futbolcu transfer etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Sertan Davdav’ın yalnız bırakılmamasını isteyen Doğan, şehir halkının takıma destek çıkmasını istedi.

Antrenmanı takip eden eski kulüp başkanlarından Eyüp Ceren’de futbol kulübü yöneticiliğinin oldukça zor olduğunu vurguladı. Ceren, şehir halkının takımına sahip çıkmasının yanı sıra, iş adamlarının da spora, kulübe sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Elbistanspora yeni sezonda da imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışacaklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, kulüp yönetiminin talepleri doğrultusunda tribün yapılması için Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın talimat verdiğini söyledi.

Sezonun ilk antrenmanını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tam kadro izleyen kulüp başkanı Sertan Davdav geçen yıl yakaladıkları başarıyı bu sezonda da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan davdav, 3.lig yolunda şehirde yaşayan herkesi takıma destek olmaya çağırdı.

Büyük bir ilçe olan elbistan’ın futbolda hak ettiği yerde temsil edilmesi için iyi futbolcuların transfer edilmesi gerekliliğinbe vurgu yapan davdav bunun yolunun da şehrin takımına sahip çıkmaktan geçtiğini söyledi.

Yeni transferlerin yanı sıra, denenmek için şehre gelen futbolcuların da katılımı ile ilk antrenman 30 oyuncuyla yapıldı. Takıma gönül veren taraftarlarda daha ilk antrenmandan itibaren türbindeki yerlerini alarak heyecana ortak oldular.