Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Elbistan İlçesi Gökçek Mahallesinde 6 km içme suyu şebeke yenileme çalışmasını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda mahallelerin içme suyu sorunlarını gidermeye devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Gökçek Mahallesinin içme suyu şebeke hattını yenileyerek 1 adet depo çalışmasına başladı. Mahallenin içme suyu şebekesinin eski oluşu ve işletilemez duruma gelmesi üzerine harekete geçen ekipler 6 km şebeke hattı yenileme çalışmasını tamamladılar. Ayrıca mahallenin üst kotlarındaki yerleşim yerlerine yeterli gelmeyen mevcut içme suyu deposuna ilave olarak 30 tonluk 1 adet depo yapım çalışmalarına başlandı.

‘’Büyükşehir olunca bu kadar hizmeti hayal bile edememiştik’’

Çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Gökçek Mahalle Muhtarı Hacı Binbuğa : ‘’ Büyükşehir olduğumuzda mahallemizin içme suyu sorunları çok fazlaydı. Mezralarımızda içme suyumuz yetersizdi. Merkezde şebekemiz kullanılamaz haldeydi. Açıkçası büyükşehir olunmasıyla bu kadar hizmet geleceğini hayal bile edememiştik. Mezramızın birine kuyu açıldı. Şebekesi bağlandı. Su sorunu ortadan kalktı. Depolarımızda bakım onarım yapıldı ve içme suyumuz sağlıklı hale geldi. Son olarak mahalle merkezimizde şebekemiz yenileniyor. 1 adet yeni depo yapılıyor. Bizlere bu hizmetleri sundukları için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve tüm KASKİ çalışanlarına mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum ‘’dedi.