1907 yılında İlçe statüsü kazanan Göksun’da belediye ilk kez kendi hizmet binasına kavuşuyor.

Otel olarak inşa edilen bina yetersiz kalınca bazı müdürlükler şehrin değişik noktalarına taşınmak zorunda kalmıştı. Bu da vatandaşlar için sorun yaratıyor, oradan oraya dolaşmak zorunda kalıyorlardı.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın hizmetlerin aksamadan, kesintisiz bir şekilde yürütülmesi için Göksun’u ilk kez belediye binasına kavuşturmak için kolları sıvadı. Hazırlanan proje onaylandı, içinde bulunduğumuz yıl içerisinde de temel atıldı. İnşaat hızla yükseldi.

Yılsonu itibari ile hizmet verilmesi planlanan binadaki çalışmaları inceleyen Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, ilgililerden de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksu Habere açıklama yapan Aydın, bütün belediye müdürlüklerinin tek binada toplanması ile vatandaşların daha etkin hizmet alımına kavuşacaklarını söyledi.

Aydın, bütün detayların düşünüldüğünü, vatandaşların yeni bina ile birlikte daha da hızlı hizmet alabileceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın Göksun’u 111 yıl sonra belediye hizmet binasına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.