Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş bölge temsilcisi Muhammed Ubeyd Köşker, yaklaşan kurban bayramı arifesinde çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayrat Yardım Derneği Olarak Geçen Yıl Kurban Bayramında 800 Bin Kişiye Yardım Ulaştırdıklarını Söyleyen Köşker, Bu Bayramda Bir Milyon Kişiye Ulaşmayı Hedeflediklerini Belirtti.

Geçen Yıl Kurban Bayramında Yüz Binlerce Kişiye Ulaştıklarını Belirten Köşker, “Hayırsever Vatandaşlarımızın Bize Emanet Ettiği Kurbanlarını 70 Ülkede Mazlumlara Ulaştırdık. 2016 Yılı Kurban Bayramında Toplamda 800 Bin Kişiye Kurban Eti Ulaşırdık. Bu Sene Ki Hedefimizi Allahın İzniyle 1 Milyon Mazlum Olarak Belirledik. Sadece Ülkemizde Değil 5 Kıta 70 Ülkede Dev Bir Organizasyon İle Bize Emanet Edilen Kurban Etlerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz” Diye Konuştu.

‘Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz’

Yaptıkları İşin Sadece Kurban Eti Dağıtımı Olmadığını Vurgulayan Köşker, “ Aslında Bakarsanız Kurban Bayramında Ulaştığımız 70 Ülkedeki 800 Bi Mazlum Türkiye İle Kucaklaştı. Bu Da Bizim Ülkemizin Ve Vatandaşlarımızın İslam Dünyasında Ne Kadar Önemli Bir Noktada Olduğunu Gösteriyor. Bu Yüzden Biz Hayrat İnsanı Yardım Derneği Olarak Daha Çok İhtiyaç Sahibine Ulaşmak İçin Hayırseverlerimizin Desteğini Bekliyoruz. Hayırseverlerimiz Gönül Rahatlığıyla Bayramlarını Geçirirken Biz Onlar İçin Kurbanlarını Kesiyor Ve İhtiyaç Sahiplerini Ulaştırıyoruz” Şeklinde Konuştu.

Haber: Gökhan Çalı