Kaza, saat 21.00 sıralarında Kahramanmaraş-Kayseri karayolu ile Sümbüllü Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Sümbüllü Bulvarı'na dönen ehliyetsiz 57 yaşındaki Nedim Çetinkaya yönetimindeki 46 KA 778 plakalı otomobile, Kayseri istikametine giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 46 HM 200 plakalı otomobil çarptı.

Çetinkaya'nın kullandığı otomobil çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünürken, parçalardan biri o sırada ana yola çıkmak için bulvarda bekleyen 50 yaşındaki Ashabil Demirbanka yönetimindeki 46 FU 846 plakalı otomobile çarptı. İkiye bölünen otomobilin sağ arka tekerleği de yerinden koparak kaza yerinden 50 metre ileriye fırladı.

Kazada Nedim Çetinkaya ile araçta bulunan 28 yaşındaki Nihan Güler ve 1 yaşındaki Pelin Su Yılmaz yaralanırken, 46 HM 200 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. İkiye bölünen otomobildeki bir bayrakta polisler tarafından muhafaza altına alındı. Çekici yardımıyla araçlar olay yerinden kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için polis çalışma başlattı.

Muhabir: Sibel Gürle