AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Özdemir ve Sezal, seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek, tebrikleri kabul etti.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, verilen görevin çok kutsal ve sorumluluğunun büyük olduğunu ifade eden Özdemir, uzun süredir verilen emeğin ardından girilen seçimde milletin mesaj verdiğini dile getirdi.

Özdemir, milletin bu seçimde AK Parti'ye "lideriniz kadar siz de çalışın" dediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Buradaki mesaj, Recep Tayyip Erdoğan kadar her bir AK Partili ferdin, vekilin, belediye başkanını kim olursa olsun AK Parti teşkilatında kim varsa onların da en azından Recep Tayyip Erdoğan kadar çalışıyor olmazı lazım. Recep Tayyip Erdoğan anlayışıyla çalışıyor olması lazım. O mazlumun yanında oluyordu o zaman siz de bir yere bir alım yapılırken adaletli ve hakkaniyetli olacaksınız. O akşam evine giderken bir çay ocağına uğrarken siz de şehrinize geldiğinizde esnafınızı ziyaret edeceksiniz, aileleri ziyaret edeceksiniz yani şehrinizle hemhal olacaksınız. Konu çok açık. Bu mesajı alıyoruz." 

Özdemir, milletin vekili olmanın, milletin adamı olmanın ağır bir sorumluluk olduğunu belirterek, milletin adamı olmanın gereğini yapmaya çalışacaklarını vurguladı. 

Basın mensuplarına da emeklerinden dolayı teşekkür eden Özdemir, "Milletimizin verdiği mesaj doğrultusunda yanımızda kalabalıklar, fotoğrafçılar, danışmanlar, korumalar olmadan sabah çarşıya çıkıp vatandaşımızla iç içe el ele olacağız." diye konuştu.

Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise milletin bir kez daha bu ülkenin liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylediğine dikkat çekti.

Halkın bir bilinçle, bir ferasetle bu ülkenin geleceğinin önemli olduğunu düşünerek tekrar liderine, AK Parti’ye sahip çıktığını dile getiren Sezal, seçimlerin, Türkiye kadar dünya mazlumları için önemine dikkat çekti.