Memleketlerinde Uzakta Olan Vatandaşlar Memleketlerine Gitmek İçin Yollara Çıkmaya Başladı.

Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince Kahramanmaraş İl Genelinde Bayram Öncesi Denetim Gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Denetimler Kapsamında Emniyet Kemeri Takmayan Sürücüleri Emniyet Kemeri Takmaları Ve Kurallara Uymaları Konusunda Uyarıldı.

Polis Ekipleri Uygulamaya Takılan Araç Sürücülerini Kurallara Uymaları Konusunda Uyararak Yaptıkları Çalışmalar Hakkında Bilgiler Verdi.

Kahramanmaraş Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürü Hakan Doğan Bayram Öncesi Ve Devamında Alınan Tedbirleri İse Aksu Haber’e Anlattı.

‘’10 Günlük Kurban Bayramı Tatilinde Emniyet Genel Müdürlüğümüzün Talimatları Doğrulusunda Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Ek Tedbirler Aldık.

Vatandaşlarımızın Daha Huzurlu Daha Güvenli Yolculuk Yapabilmeleri Adına Trafik Birimlerimizde Görevli Personel Ve Ekip Sayısı Arttırıldı.

Kurban Satış Yerlerinde Olan Yoğunluğu Trafik Açısından Denetleyeceğiz Ve Otogarda De Ek Personellerimiz Bulunacak Ve Otogardan Çıkış Yapan Şoförlerimize Ve Yolculara Emniyet Kemerinin Önemi Hakkında Bilgilendirme Yapacağız.

Uygulama Noktalarımızda Da Vatandaşlarımıza Bilgilendirme Broşürü Dağıtacağız Ve Özellikle Hız Kontrolü Ve Emniyet Kemeri Konularında Uyarılarda Bulunacağız.

Bölge Trafik Konusunda Da Seyyar Radar Ve Şehir İçinde İse Drone İle Kırmızı Işık İhlali Ve Hatalı Şerit Değiştirme Konularında Denetimler Gerçekleştirilecek.

Vatandaşlarımız Bu Uyarılara Bizim İçin Değil, Kendi Can Güvenlikleri İçin Dikkat Etmeleri Lazım. Plakaya Ceza Yazmak Kolaydır. Bizim Amacımız Bu Değil. Vatandaşlarımızın Sağlıklı Bir Şekilde Aileleriyle Huzurlu Bir Bayram Geçirmelerini Sağlamak. Şimdiden Tüm Vatandaşlarımızın Bayramı Kutlu Olsun.’’

Muhabir: Sibel Gürle