Bisiklet Hırsızları İşte Böyle Yakalandı. Kahramanmaraş’ta Bisiklet Ve İşyerinden Hırsızlık Olaylarını Gerçekleştiren Şüpheliler, Güvenlik Kamerası Görüntüleri Sayesinde Yakayı Ele Verdi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince, Kentte Meydana Gelen Bisiklet, İş Yeri Ve İkamet Hırsızlık Olaylarının Aydınlatılmasına Yönelik Çalışma Başlattı.

09.08.2018 Saat 03.30'da Ekmekçi Mahallesi’nde Bulunan Bir Çay Ocağının Camını Kıran Kimliği Meçhul Bir Şahıs, İşyerinden 100 TL Bozuk Para Ve 3 Adet Akıllı Cep Telefonunu Çalarak Kayıplara Karıştı. Olay Yeri Çevresinde Kamera Araştırması Yapan Polis Ekipleri, Eşkâllerini Belirlediği Failleri Bir Bir Yakaladı.

Kısa Sürede Şahsın Kimliğini De Tespit Eden Polis Ekipleri, H.L.'yi Yakalayarak Gözaltına Aldı.

Şüpheli Şahsın Üzerinde Yapılan Aramada Çalınan Paralar Ve 3 Adet Cep Telefonu Ele Geçirildi.

Suç Kaydı Da Olduğu Anlaşılan Şüphelinin, Son Bir Hafta İçinde Doğukent Ve Hürriyet Mahallesi’nden Apartman Arasından 2 Adet Bisiklet Çaldığı Da Tespit Edildi.

Aynı Gün Polis Ekipleri Tarafından Bir Başka Bisiklet Hırsızlığı Olayı Aydınlatıldı. Güvenlik Kamerasını İnceleyen Polis Ekiplerin Olayla İlgili Mehmet D. İsimli Bir Şüpheliyi Yakaladı.

Şahsın Yaklaşık 1 Ay Önce Mimar Sinan Mahallesi’nden 1 Adet Bisiklet Çaldığı, Şüphelinin 1100 TL Değerindeki Bisikleti 150 Tl Ye Sattığı Öğrenildi. Adliyeye Sevk Edilen Şüpheli Mehmet D. Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Çalıntı Bisikletler, Para Ve Telefonlar Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Sahiplerine Teslim Edildi.

Kızının Bisikletinin Çalınarak Talihsiz Bir Olay Yaşadığını Söyleyen Seher Küçük Kızının Kumbarasında Biriktirdiği Parayla Aldığını Ve Ertesi Gün Bisikletin Çalındığını İfade Etti.

Bisiklet Sahibi Muhammet Emin Altun İse Bisikletini Yaşadığı Evin Bodrum Katına Koyduğunu Ve Oradan Çalındığını Söyledi.

Bisiklet Sahipleri, Bisikletlerinin Bulunmasından Dolayı Mutlu Olduklarını İfade Ederek Hırsızlık Büro Amirliği’nde Görevli Polislere Teşekkür Etti.

Muhabir: Sibel Gürle