Elbistan’da Bu Güne Kadar Benzerine Rastlanılmayan Bir Hırsızlık Olayı Yaşandı. Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Pıçak Kapısının Önüne Park Ettiği Aracının Anahtarını Üzerinde Unutunca Tarlaya Gitmek Üzere Evden Çıktığında Şok Oldu.

Çiftçilikle Uğraşan Ak Parti Elbistan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Pıçak Eşinin Verdiği Siparişleri İlçe Merkezindeki Bir Marketten Aldıktan Sonra Evin Yolunu Tuttu.

Aracını Kapısının Önüne Park Edip Malzemeleri Dördüncü Kattaki Evine Çıkaran Pıçak Anahtarı Kontağın Üstünde Unuttuğunu Fark Etmedi.

Kısa Süre Evde Kalan Pıçak Tarlaya Gitmek Üzere Evden Çıktığında Aracının Park Ettiği Yerde Olmadığını Görünce Şok Oldu.

Önce Arkadaşlarının Şaka Yaptığını Düşünen Pıçak Komşularına Sorduğunda Aracın Başında Bere Takılı 22/23 Yaşlarında Cılız Bir Genç Tarafından Götürüldüğünü Söylediler.

Bunun Üzerine Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Giderek Müracaatta Bulunan Pıçak, Kendi İmkânları İle Çevrede Yaptıkları Araştırmalarda Da Aracın Son Olarak Doğan Mahallesindeki Bir İşyerinin Güvenlik Kamerasına Takıldığını Gördü.

Emniyet Ve Jandarma Ekiplerinin Yanı Sıra Kendi İmkânları İle De Çevre Mahallelerde Araştırma Yapan Cuma Pıçak 06 Aj 0933 Plakalı Nissan Skystar Aracı Gören Vatandaşların Emniyete Ulaşarak Yardımcı Olmalarını İstedi.