Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Kültür Sanat ve Dondurma Festivalinde önceki gün vatandaşlar İlyas Yalçıntaş konserini izlemek için müftülük meydanında buluştu. Saat 21.00 civarında sahneye gelen İlyas Yalçıntaş birbirinden farklı şarkıları ile seyirciler ile birlikte keyifli anlar yaşadı. Konser 22:30 civarında sona ereken, İlyas Yalçıntaş Kahramanmaraşlı vatandaşlara teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

İlyas Yalçıntaş'ın ayrılmasının ardından seyirciler arasından birisi çıkarak sahneye geldi. Program sunucusu Alper Taşlıalan'ın yanına gelen İdris Solak söz hakkı istedi. Solak mikrofonu alarak aşktan ve pek anlamadığı, kendini ifade etmekte zorlandığını, aşk sayesinde bu kadar seyirci önüne çıkıp konuşabildiğini ifade etti.

Karısı ile 9 yıl önce evlendiğini ancak evlilik teklifi yapamadığını belirten Solak, ''9 yıldır hiç evlilik teklifi yapamadım. Her zaman da söylerdi eşim, bugün bu fırsatı bana veren Alper beye teşekkür ederim. Buradan yüzlerce insanın önünde sesleniyorum. Benimle evlenir misin Büşra?'' dedi.

Seyircilerin arasında yer alan eşi Büşra ise sahne önüne kadar gelerek mikrofonu aldı ve 9 yıl sonra gelen evlilik teklifini kabul etti. İlyas Yalçıntaş konseri için gelen yüzlerce kişilik kalabalık grup ise İdris ve Büşra çiftini alkışladı.