Ak Parti’nin Genç Ve Donanımlı Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

Sezal Seçim Çalışmaları Kapsamında Bit Pazarı Ve Kanlı Dere Caddesi Üzerinde Bulunan Esnaflarla Bir Araya Geldi.

Esnaf Ve İş Yerlerinde Bulunan Kahramanmaraşlılarla Sohbet Eden Ve Bire Bir Taleplerini Dinleyen Sezal, 24 Haziran Seçimlerinde Destek Ve Dua İstedi.

Mahalle Esnaflarından Taksicilik Görevi Yapan Zafer Çolak Ziyaret İçin Teşekkür Ederek Başarılı Hizmetlerin Devamını Diledi.

‘’Cumhurbaşkanımız Sayesinde Hayalimdeki Arabaya Sahip Oldum’’

Cumhurbaşkanımıza Başarılar Diliyorum, Allah Onu Başımızdan Eksik Etmesin. Bütün Taksici Camiası Kendisinin Sayesinde Bu Arabalara Biniyor. Bunlardan Biri De Benim. Hayalimdeki Arabaydı. Allah İşini Gücünü Rast Getirsin. Taksici Esnafı Olarak Her Zaman Yanındayız. Kendine Saygı Duyuyorum, Bana Düşen Bir Görev Varsa Kendi Adıma Her Zaman Cumhurbaşkanımızın Emrindeyim.’’

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Cihat Sezal Esnaflara Olan Ziyaretini Şöyle Değerlendirdi:

‘’Ak Parti Ailesi Olarak Teşkilatlarımız Bu Seçimden Zaferle Çıkacak’’

‘’Dün Cumhurbaşkanımızı Karşıladık. Kahramanmaraş Her Zamanki Gibi Çok Yoğun Bir Kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı Karşıladı Ve Uğurladı. Cumhurbaşkanımızın Da Çok Memnun Olduğunu Düşünüyoruz. Allah’ın İzniyle Kahramanmaraş Her Zaman Olduğu Gibi Ak Parti’ye Tam Desteğini Verecek. Pazar Günü De Kahramanmaraş Olarak, Türkiye Olarak, Ak Parti Ailesi Olarak Teşkilatlarımız Bu Seçimden Zaferle Çıkacak İnşallah. Bugün Dulkadiroğlu Teşkilatımızla Birlikte Esnaflarımızı Ziyaret Ediyoruz. Malumunuz Seçime Son Bir İki Gün… İnşallah Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız. Son Gün Cumartesi Akşamına Kadar Tüm Teşkilatlarımızla Birlikte Görüşemediğimiz Esnafları Tamamlayıp Bitireceğiz.

‘’Hedefimiz Büyükşehirler Arasında Birinci Olmak’’

24 Haziran Pazar Günü Allah’ın İzniyle Kahramanmaraş’ı Ak Parti Ailesini Türkiye Birincisi Olarak Çıkaracağız, Öyle İstiyoruz. Hedefimiz Bu Sefer Büyükşehirler Arasında Birinci Olmak. Bunu Da Başaracağız İnşallah. Kamuoyunun, Halkımızın, Esnaflarımızın Tepkisi Olumlu Yönde, Sağ Olsunlar Ak Parti Teşkilatlarına Teveccühü Tam, Cumhurbaşkanımıza Sevgisi Tam. İnşallah Biz De Teşkilatlar Olarak, Adaylar Olarak Bunun Karşılığını Vereceğiz, Elimizden Geleni Yapacağız.