Sosyal Güvenlik Kurumu Spor Kulübünün Organizasyonu İle Afrin Şehitleri Anısına Kurum Ve Kuruluşlar İle Sivil Toplum Kuruluşları Arasında Sevgi Saygı Ve Karşılıklı Hoşgörüyü Yaymak Sporu Sevdirmek Benimsetmek Ve Kurumlarda Çalışanların İş Yoğunluğunun Getirdiği Stresi Üzerlerinden Atmasına Yardımcı Olmak İçin Düzenlenen Futbol Turnuvasının Final Maçı Yapıldı.

Düzenlenen Futbol Turnuvasına Sgk Spor Kulübü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı, Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ksü Mimar Ve Mühendislik Fakültesi, Ksü Rektörlük, KMS Kağıt Sanayi, Marteks Tekstil Dahil 11 Kurum Katılım Sağladı.

Turnuva Sonunda Penaltı Atışlarında Milli Eğitim Müdürlüğü Sgk İl Müdürlüğü 4-3 Yenerek Şampiyon Oldu.

İl Jandarma Alay Komutanlığı 3. Olurken Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı İse 4. Oldu.

Burada Bir Açıklama Yapan Sgk İl Müdürü Harun Akbalaban “afrinde vermiş olduğumuz şehitler anısına onların hatırlanması yâd edilmesi adına sosyal güvenlik kurumu spor kulübü tarafından bir futbol turnuvası düzenlendi” Dedi.

İl Müdürü Mehmet Emin Akkurt İse “Turnuvanın afrin şehitlerimizin anısına bir farkındalık programı olarak düşünülen uzun bir maraton halinde devam eden bir çalışmanın final maçını gerçekleştirdik” dedi.

Turnuvaya Katılan Sporcular İse turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederek böyle etkinliklerin her zaman olması gerektiğini, bu etkinliklerin insanlar arası birlik beraberlik duygularını artırdığını söylediler.