Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından bir apartman sakini vatandaşın ihbarı ile bohçacı kılığında hırsızlıktan sabıkalı bayanlar yakalandı. Bayanların üzerinden çok sayıda anahtar ve kapı açmaya yarayan aparat ele geçirildi

26.03.2018 günü fatih mahallesi 35 sokak üzerinde bir apartmanda oturan vatandaşın ihbarı ile harekete geçen hırsızlık büro amirliği ekipleri bohçacı olarak tabir edilen bayanları yakalamak için olay yerine hareket etti. Şüpheli sekilde apartmanları dolaşan ve sözde yazma sattığını söyleyen bayanlar polisi karşısında görünce ellerinde bulunan hırsızlık yapmakta kullanılan aparatları yere atarak kaçmaya çalıştı.

Kısa sürede Yakalanan 3 şüpheli bayanın Gazıantep ilinden geldikleri ve üzerlerinde kimlik kartları da olmadığı anlaşıldı. Polis ekipleri tarafından parmak izi alınarak kimlikleri tespit edilmeye çalışılan bayanların, sistem üzerinde birden fazla isim ile kendilerini tanıttıklarını, farklı isimler ile kendilerini tanıtarak birçok yerde  hırsızlık sucundan yakaladıklarını tespit etti. N.B isimli bayanın 9 adet  Hırslık  suç kaydı olduğu ve  Bitlis Adilcevaz ilçesi Mahkemesince hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.

S. B.'nin 7 adet  Hırslık suçundan,

S.B.'nin ise 15 Adet Hırslık suçundan kaydı olduğu tespit edildi.

Şüpheli bayanlar hakkında kimlik bilgileri  hakkında yalan beyanda bulunmak suçundan adli işlem yapıldı. Hırsızlıktan Aranan Neslihan B. adliyeye sevk edildi.