23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Elbistan Kaymakamlığı makamına oturan 5.sınıf öğrencisi Mustafa Yusuf Kuşoğlu ilçedeki trafiğin daha düzenli hale gelmesi ve ağaçların korunması talimatı verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğretmenleri ile birlikte Kaymakam Akkoyun'u ziyaret eden 5.sınıf öğrencisi Mustafa Yusuf Kuşoğlu temsili olarak kaymakamlık makamına oturdu. Temsili Kaymakam Kuşoğlu, oturduğu koltuğa kısa süre içerisinde alışarak hem misafirleri ile sohbet etti, hem de ilçedeki trafik ışıklarının artırılması ve ağaçların korunması hakkında Akkoyun ile görüş alış verişinde bulundu.

Yıldırım daha sonra polis telsizi ile ilçe emniyet personeline ilçedeki Trafik ve asayişin sağlanması için talimatlarda bulundu.

Kaymakam Akkoyun, Çocukların daha iyi eğim alabilmesi için çalışma gayreti içerisinde olduklarını belirterek;” Ülke olarak yeni nesle güveniyoruz ve onlardan çok şey bekliyoruz. Bizler çocuklarımıza güzel bir emanet bırakacağız. Çocuklarımızda bu emaneti alıp daha sonraki nesillere daha güzel bir şekilde bırakacaklar. Çocuklarımızın daha güzel yaşamalarını daha sağlıklı eğitim almaları için çalışıyoruz. Devletimiz bütün imkânlarını seferber ediyor. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum” diye konuştu.