Her fırsatta Türkiye ve vatan aşığı olduğunu dile getire namı diğer ‘Duygu Adamı’ Murat İnce, uzun yılların duygu birikimini ‘Türkler Geliyor’ isimli yeni şiir ve müzik albümünde topladı. İnce, albümünde aranjör Volkan Sönmez’le çalıştı. Albümde yer alan bütün eserleri besteleyen Sönmez, solist olarak da İnce’ye eşlik etti. Ayrıca ünlü sanatçı Ali Kınık’ın eseri Ali Ayşe’yi Seviyor, İnce'nin masum bir aşk hikâyesini anlattığı ‘Liselim’ adlı eseri ile buluştu.

“Haram Tutmayan Aşklara Feda Olsun Şiirlerim”

Aşkların ve duyguların dile gelen sesi olan Murat İnce Aksu Haber’e konuştu. İnce, “Bu albümümde sözcükleri çok farklı ve çok ince işledim. Sözcükleri birbirine bağlarken sözlerim, taş olan taşı bile kırk kez çatlatıyor ve sonra asil gözyaşları içinde uğurlatıyor bütün duyguları. Haram tutmayan aşklara feda olsun şiirlerim." dedi.

Kader Mahkûmlarını Unutmadı!

Aynı zamanda gurbetçilerin sesi olan Murat İnce, albümünü dinleyenleri de uzun ince bir gönül yolculuğuna çıkarıyor. Daha önceki eserlerinde kader mahkûmlarını unutmayan yorumcu, bu albümünde de onlara ve ailelerine unutulmayacak bir eser hazırladı.

Haber: Sercan YARIM