Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Yener Öncülüğünde Gerçekleşen Toplantıda Basın Mensuplarına Çalışmalarla İlgili Sunum Gerçekleştirildi.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener'2012 Yılında Kurulan Halk Sağlığı Müdürlüğü Kahramanmaraş İl Ve İlçelerinde 121 Aile Sağlığı Merkezini Şehrimize Kazandırdık. Önümüzdeki Yıl 11 Aile Sağlığı Merkezi'ni Daha Hayata Geçireceğiz' Dedi.

Dr. Ahmet Yener Halk Sağlığı Müdürlüğü Olarak Geniş Kapsamlı Bir Çalışma İçerisinde Olduklarını Belirtti Ve 'Kanser Tarama Noktasında Da Önemli Adımlar Attık. Artık Hizmeti Bu Anlamda Da Vatandaşlarımızın Ayağına Götürüyoruz' İfadelerini Kullandı.

Dr. Yener konuşmasının devamında, “Göçmenler için sağlık merkezi kurulacağını söyledi.

Geniş Bir Katılımın Sağlandığı Program Sonunda Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aslan Deveboynu Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Çalışmalarının Örnek Mahiyetinde Bir Çalışma Olduğunu İfade Etti.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan İse Çalışmalarından Dolayı Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne Teşekkür Etti.

Gazeteci Avukat Serdar Erdoğan Yılmaz İse Konuşmasında, 'Kahramanmaraş'taki Bütün Daire Müdürlerinin De Bu Tür Sunumlar Gerçekleştirmesi Gerekir. Vatandaşın Ve Gazeteciler Bunları Bilmesi Önem Arz Ediyor' Dedi.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener İse Programa Katılan Basın Mensuplarına Teşekkürlerini İletti Ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Olarak Çalışmalarını Sürdüreceklerinin Altını Çizdi.