Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eşsiz manzarası ve dünya standartlarında mutfağıyla hizmet veren Şairler Tepesi, misafirlerine edebiyat iklimini, lezzeti ve konforu bir arada sunuyor.

Şehir merkezine 15 dakikada konforlu ulaşım imkânı ile vatandaşların vazgeçilmez mekânları arasında yer alan şairler tepesi, Hem doğası hem de eşsiz kaliteli hizmet sunumuyla kendi tarzını oluşturuyor.

Şehir merkezinde başlatılan Kentsel Tasarım Projesi de hızla ilerliyor Şehir merkezinde başlatılan Kentsel Tasarım Projesi de hızla ilerliyor

Şehrin adeta cazibe merkezi olan şairler tepesi bir tarafında Panoramik Kahramanmaraş manzarası diğer tarafında ormanlık alanı görsel şölen sunuyor.

 Türkiye’nin dört bir yanında misafirlerini ağırlayan tesis İç tasarımlarıyla, oturma planlamasıyla ve manzarasıyla kendine hayran bırakıyor.

Eşi, dostu akrabası ile gelen vatandaşlardan tam not alan Şairler tepesi, “Ahir Sofrası”,“Bahçe Mihriban” ve “Bahçe Mona Roza” isimleriyle açık ve kapalı alanlarında eşsiz bir manzara ve geleneksel lezzetler sunuyor.

Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi