Süper Lig'in 1. haftasında Beşiktaş, sahasında Akhisarspor'u konuk etti. Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan, geçtiğimiz hafta ise bu kez Galatasaray'ın elinde Süper Kupa'yı alan Akhisarspor karşısında zaman zaman zorlanan siyah-beyazlılar, karşılaşmayı 2-1 kazanmayı bildi.

BEŞİKTAŞ'IN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ

Mücadelede ilk 45 dakikalık dilimin hakimi olan Beşiktaş, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti. Siyah-beyazlı takımın gollerini 39. dakikada Portekizli yıldız Pepe, 42. dakikada ise Babel attı.

SELEZNYOV'UN GOLÜ YETMEDİ

İkinci yarıda istediği oyunu sahaya koyamayan Beşiktaş, Necip'in büyük hatasında kalesinde golü gördü. Maçın 56. dakikasında topu arkadaşı yerine Seleznyov'a atan Necip'in bu hatasını değerlendiren golcü futbolcu farkı 1'e indirdi.

2-1'in ardından iki takım da net pozisyonlar yakalamasına rağmen skoru değiştiremedi ve Beşiktaş ilk haftayı 3 puanla kapattı.

3 BÜYÜKLER KAZANARAK BAŞLADI

Ligin ilk haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü 3-1, Fenerbahçe sahasında Bursaspor'u 2-1, Beşiktaş ise Akhisarspor'u aynı skorla 2-1 yendi. Böylece 3 büyükler Süper Lig'e kayıpsız başladı