Fenerbahçe'de bir devir kapanıyor.. Sezon başından bu yana ilk 11 tercihinde istikrardan yana olan teknik direktör Aykut Kocaman, izlediği bu politikadan vazgeçiyor. 3 puan alınan maçlardan sonraki haftalarda sakatlık ya da cezalı olmadığı takdirde kadroda değişiklik yapmayan teknik heyet artık taşları yerinden oynatacak. 

Bu değişimin en büyük sebebi, Beşiktaş derbisinden sonra Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında alınan mağlubiyet oldu. Tercihlerinde daha esnek davranacak olan Aykut Hoca, Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesi ile birlikte yeni önlem paketini devreye sokacak. İstikrardan ziyade kendilerini şampiyonluğa götürecek isimlere şans verecek olan teknik heyet, hafta sonu oynanacak mücadelede farklı tercihler yapacak.

Şener 11'e dönüyor

Örneğin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş derbisinde gösterdiği performansla alkış alan Şener, Akhisar mücadelesinde yedek kulübesinde oturmuş ve süre alamamıştı. Bu hafta ise Isla'nın yedek kalıp, onun oynaması bekleniyor. 

11'de olmayınca arıza çıkarttığı iddia edilen Martin Skrtel'e de artık taviz verilmeyecek. Slovak oyuncu bu hafta formasını büyük hitimalle Neto'ya kaptıracak.

En büyük sürprizin ise kalede yaşanması bekleniyor. Aykut Hoca, Akhisar mücadelesinden sonra ağır ifadelerle eleştirdiği kaptanı yeniden 11'e monte etmeyi planlıyor. Bunun en büyük sebebi ise Carlos Kameni'nin vasat performansı.