Kahramanmaraşspor Sahaya Şu 11 İle Çıktı; Özkan Karabulut, İbrahim Ethem Sevinç, Ramazan Kahya, Evren Kilarcı, Evren Horozal, Eser Akbaş, Onur Bayramoğlu, Timuçin Aşcıgil, Serbay Yağız, Hüseyin Kar Ve Aydın Çetin 11'i İle Başladı.

Maçta Dakikalar 2’yi Gösterdiğinde Hüseyin Kar’ın Sol Kanattan Yaptığı Ortayı Ağlarla Buluşturan Serbay Yağız’ın Golü Faul Olarak Netlik Kazandı Ve Gol Geçerli Sayılmadı.

Karşılaşmaya İyi Başlayan Kırmızı Beyazlılar Bulduğu Birçok Fırsatı Gole Çeviremedi ve Kahramanmaraşspor Lehine 2 Penaltı Pozisyonu İse Geçersiz Sayıldı.
 

İkinci Yarıya Da Hızlı Başlayan Kahramanmaraşspor 47.Dakikada Net Bir Pozisyonu Daha Harcadı. Karşılaşmanın Toplam Süresinde Akdeniz Aslanları Meşin Yuvarlağı 4 Kez Filelerle Buluşturdu Ama Bir Tanesi Resmiyet Kazandı. Filelerle Buluşan 2 Gol Ofsayt, 1 Gol İse Faul Sebebiyle Sayılmadı.

Karşılaşmada Dakikalar 68’i Gösterdiğinde Gökhan Öztürk Ortasını İyi Değerlendiren Sertan Yiğenoğlu Topu Filelerle Buluşturdu Ve Durumu 0-1’ Getirdi.

Akdeniz Aslanları Kalesinde Golü Görmesinin Ardından Taraftarlar Tarafından Yoğun Baskı Altına Alındı. Karşılaşmanın Bitmesine 22 Dakika Kala Yönetim İstifa Sesleri 12 Şubat Stadyumu’nda Yükseldi.

89.Dakika Sahneye Timur Bayram Özgöz Çıktı Ve Akdeniz Aslanlarına Eşitliği Getiren Golü Buldu.

Ve Karşılaşmada Başka Gol Sesi Çıkmadı. Akdeniz Aslanları Spor Toto 2.Lig’teki İlk Puanıyla Tanışmış Oldu.

Maçın Ardından İse Taraftarlar Tarafından ‘’Yönetim İstifa’’ Sesleri Yükselmeye Devam Etti. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Taraftarlarının Yanına Gitti Ve Taraftarlar Olaysız Bir Şekilde Stadyum’dan Ayrıldı.

Muhabir: Murat Baltacı