Sezon başında Barcelona’dan Neymar’ı ve Monaco’dan Mbappe’yi kadrosuna katan Paris Saint Germain, transfer dönemine damga vurmuştu.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nden trajik bir şekilde elenerek camiasına büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Fransız ekip, bu sezon Devler Ligi’nde bulunduğu B Grubu’nda şu ana toplamda 4 maçta 17 gol atarken kalesine henüz gol görmedi.

  • İlk maçında Celtic’i 5-0, ikinci maçında Alman devi Bayern Münih’i 3-0, deplasmanda Anderlecht’i 4-0 ve son olarak dün Anderlecht ile grupta oynadığı ikinci maçını 5-0’lık skorla kazanan PSG şuana kadar Şampiyonlar Ligi’nde 17 golle en çok gol atan takım unvanına sahip.

4 maçta 17 gol atan PSG, henüz kalesinde gol görmedi.

4 maçta 17 gol atan PSG, henüz kalesinde gol görmedi.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç sonundaki puanı ve kalan maçları.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç sonundaki puanı ve kalan maçları.

Oynadığı futbolla Fransız basını tarafından eleştirilen Kurzawa, dün Anderlecht karşısında yaptığı hat-trick sonrası bu sevinci yapıp, maç sonunda da gol sevincinin açıklamasını şöyle yaptı:

Oynadığı futbolla Fransız basını tarafından eleştirilen Kurzawa, dün Anderlecht karşısında yaptığı hat-trick sonrası bu sevinci yapıp, maç sonunda da gol sevincinin açıklamasını şöyle yaptı: "Bu hareket herkes içindi. Yoğun duyguların etkisiyle yaptım. Her gün antrenmanda çalışıyorum, sonucunu da bu gece gördük."