Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilen Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ikinci gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 
İstanbul Yeni Havalimanı'nda dün başlayan festivaldeki askeri ve sivil katılımcı firmaların stantları, ikinci günde de birçok etkinliğe sahne oldu.
Hava kontrol kulesi önüne kurulan ana sahnede, gün boyunca performanslar ve yarışmalar düzenlendi. 
Festivalin son gününe kadar birçok etkinlik düzenlenmesi planlanırken, katılımcı firmaların stantlarında ziyaretçilere bilgilendirmelerin yanında birçok deneyim fırsatı sunuluyor. 

İLK KEZ GÖRDÜKLERİ UÇAKLARI YAKINDAN TANIDILAR

Sabah saatlerinden itibaren binlerce öğrencinin de aralarında bulunduğu yoğun ziyaretçi akınına uğrayan festival, özellikle öğrencileri çok mutlu etti. Birçoğu ilk kez gördükleri uçakları yakından tanıma fırsatı buldu. 
TEKNOFEST'te dün yaptıkları harmandalı gösterisiyle mest eden ATAK helikopterleri bugün de gökyüzünde şov yaptı. 
ATAK helikopterlerinin harmandalı oyunu vatandaşların beğenisini topladı.
Teknofest kapsamında gösteri yapan SoloTürk, dünyada eşi benzeri olmayan bir şova imza attı. SoloTürk'ün nefes kesen gösterisi vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.