SMS teknolojisinin devrini kapatan popüler mesajlaşma devi WhatsApp, kullanıcılarının platformda daha kolay ve daha eğlenceli vakit geçirebilmeleri için devamlı yeni geliştirdiği özellikler kullanıma sunuyor. Nerede ise her akıllı telefon kullanan kişinin cihazında yüklü olan WhatsApp, Android tarafına 4 yeni özellik daha eklemeyi planlıyor.

4 yeni özellik geliyor

Şimdilik test aşamasında olan bu özelliklerden ilki guruba bağlantı yolu ile davet özelliği. Bu özellik iOS platformunda bulunuyor. Yakın zamanda ise Android kullanıcıları artık gruba davet etmek istedikleri kişiler link yardımı ile gruba alabilecekler.

Bir diğer gelecek özellikte ise WhatsApp kullanıcıları platformda yaşadıkları sorunu anında bildirebilmeleri için geliyor. Gelecek yeni özellikle birlikte WhatsApp’ta sorun yaşayanların sorunu bildirmeleri için uygulama açıkken telefonu sallamaları yeterli olacak.

Android kullanıcılarına sunulacak bir diğer özellikle ise kişi engelleme ve kaldırma işlemi oldukça kolay bir hal alıyor. Bu özellikle birlikte engellenen kişinin üzerine basılı tutup engeli kaldır seçeneğine tıkladığınızda kişiden engel kalkıyor ve kolaylıkla yeniden iletişime geçebiliyorsunuz.

Android kullanıcılarını İlgilendirecek 4 yeni özellik yolda.

Gelecek son özellik ise grup yöneticilerinin işini kolaylaştırıyor. Bu özelik grup yöneticilerine direk ulaşma imkanı sağlıyor. Ayrıca yöneticiye de istediği kullanıcıya grupla ilgili bazı şeyleri sınırlı yetki ile değiştirme imkanı tanıyor.

Android kullanıcılarının kullanımına sunulması planlanan bu özelliklerin henüz test aşamasında olduğunu belirtelim. Sınırlı sayıda kullanıcının kullanımına sunularak test edilen bu uygulama kullanışlı bulunur ise tüm Android kullanıcılarının kullanımına sunulacak.