3. Uluslararası Tekstil Zirvesi ve Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı İçin Geri Sayım Başladı.

Türk Tekstil Üretiminin Büyük Bir Bölümünün Gerçekleştiği Kahramanmaraş’ta KMTSO ve Doğaka İşbirliği İle 26-28 Eylül 2018 Tarihleri Arasında 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi Düzenlenecek.

Ünlü Model Özge Ulusoy “Gelenekten Geleceğe” Konulu Sim Sırma Defilesinde Robotlarla Podyumda Yürüyecek Ayrıca Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Desteği İle Organizasyon Firması Tarafından 27-29 Eylül Tarihleri Arasında Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı Kafum Fuar Merkezinde Düzenlenecek.

3. Uluslararası Tekstil Zirvesi Ve Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı Medya Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Tekstilin Kalbinin Kahramanmaraş’ta Atacağını İfade Etti Zabun, 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi’nin Bu Yılki Ana Temasının Sanayide Yeni Bir Üretim Devrimini Temsil Eden Endüstri 4.0 Olduğunu İfade Etti. Zabun, Zirve Ve Fuar Programlarına Ev Sahipliği Yapmaktan Duyduğu Memnuniyeti İfade Etti. Organizatör Ümit Vural İse Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın Önemine Değindi.