Trabzon'un Maçka İlçesinde Teröristlerle Güvenlik Güçleri Arasında Çatışma Çıktı, Astsubay Ferhat Gedik İle 15 Yaşındaki Eren Bülbül Şehit Oldu. Bir Asker Ağır Yaralandı. 
Saldırı Trabzon'un Maçka İlçesi Vazelon Manastırı Kırsalında Düzenlendi. Bir Grup Terörist Ormanlık Alandaki Bir Evden Yaşamsal Malzeme Çaldı. Durumu Fark Eden 15 Yaşındaki Eren Bülbül Jandarmaya Haber Verdi. Bölgeye Giden Güvenlik Güçlerine Evin Yolunu Gösteriyordu. Bu Sırada Teröristler Uzun Namlulu Silahlarla Ateş Açıldı.

41 Yaşındaki 2 Çocuk Babası Astsubay Ferhat Gedik Ve 15 Yaşındaki Eren Bülbül Şehit Oldu. Bir Asker Ağır Yaralandı.
Şehit Eren Bülbül, Haziran Ayında Kendi Sosyal Medya Hesabından "Biri De Çıkıp Demiyor Ki Eren İyi Ki Varsın" Sözünü Paylaşmıştı.

15 Yaşındaki Şehidinin Bu Paylaşımına Twitter Kullanıcıları "Ereniyikivarsın" Etiketiyle Mesajlar Attı. Twitter'de Türkiye Gündeminde İlk Sırada "#Ereniyikivarsın" Yer Alırken İkinci Sırada "Eren Bülbül" Yer Aldı.
Öte Yandan Şehit Astsubay Ferhat Gedik İçin Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nda Tören Yapıldı. 

Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik (41), Hatay'ın İskenderun İlçesinde Doğum Gününde Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Bir Diğer Şehit 15 Yaşındaki Eren Bülbül’ün Cenazesi De, Maçka Merkez Camisi'nde İkindi Vakti Kılınan Cenaze Namazının Ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki Aile Kabristanlığında Toprağa Verildi.