A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip maçın 48 dakikasını 10 kişi oynadı.

Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. Ay-yıldızlılar, Arnavutluk müsabakasına Volkan Babacan, Barış Yardımcı, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Atila Turan, Okay Yokuşlu, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman ve Cenk Tosun 11'i ile başladı. Ay-yıldızlı takımın Romanya ile yaptığı hazırlık maçında ilk 11'de forma giyen Harun Tekin, Selçuk İnan, Yusuf Yazıcı ve Ozan Tufan yedekler arasında oturdu. Romanya karşılaşmasının ilk 11'inde bulunmayan Volkan Babacan, Barış Yardımcı, Cengiz Ünder ve Kenan Karaman ise Arnavutluk mücadelesinde sahada yer aldı. Karşılaşmaya, Oğuzhan Özyakup kaptan olarak çıktı.

Maça etkili başlayan milliler, özellikle Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu ile tehlike yaratsa da ilk yarıda kaleci Berisha'yı geçmeyi başaramadı. Buna karşın Arnavutluk, 24 ve 39. dakikalarda Sadiku'nun attığı gollerle bir anda 2-0'ı yakaladı. Öte yandan konuk ekipte 42. dakikada ikinci sarı kartı gören Memushaj, Arnavutluk'u 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya çok hızlı giren Ay yıldızlılar, aradığı golü 47. dakikada Cengiz Ünder'le buldu. Arnavutluk 56'da Grezda'yla 3. golü bulsa da millilerin cevabı gecikmedi. 59. dakikada oyuna giren Emre Akbaba, bir dakika sonra Cenk Tosun'un harika pasını asiste çevirdi ve şık bir golle farkı bire indirdi.

Millilerin kalan dakikalardaki gol çabaları yeterli olmayınca karşılaşma Arnavutluk'un 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.