Dolandırıcılar Artık Hediye Yollayacağız Yazılı Mesajlarla Kandırmaya Başladılar Kurbanlarını. 
İlk Başta Hoşunuza Gitse De Sonu Hüsranla Bitiyor. Gönderilen Kargoda Ya Boş Bir Kutu Ya Da Mesajda Yazılan Hediye Dışında Gereksiz Malzemeler Çıkıyor.
Bu Kadarı Yetmiyor. Kargoyu Açmanız İçin Kargo Bedelini Ödemeniz Gerekiyor.
Tüketicilerin Genel Şikâyeti Kargo Teslimatı Sırasında Para Ödemeden Paketlerin Açtırılmaması. Kargonuzu Açmanız İçin Önce Bedeli Neyse Onu Ödemeniz Gerektiği Konusunda Israrcı Olunuyor Sizlere. Ödemeyi Yaptınız Kargonuzu Açtınız Ve Kısa Mesajda Yazılan Hediyeyle Alakası Olmayan Şeyler. Siz Ödemeyi Yapıyorsunuz Ve İçinden İşe Yarar Birşey Bile Çıkmıyor. Üzülerek Söylüyoruz O Kutuyu Açmak İçin Ödediğiniz Kargo Bedeli Kadar Dolandırıldınız.
Peki Bu Durumda Ne Yapmanız Gerekiyor. Aslında Siz Ürünü Görmeden Satın Almak Zorunda Değilsiniz. Eğer Böyle Birşey Yaşadıysanız Size Gönderilen Paketteki Faturayla Birlikte Şikayet Hakkınız Bulunuyor. 
Uzmanlara Göre Kargo Teslimatı Öncesi Para Ödemeden Ürüne Bakılabiliyor. Buna Rağmen Ödeme Yapıp Ürünü Sonradan Görenler Mağdur Oldukları İddiasıyla 14 Gün İçinde Cayma İhtarnamesi Gönderebilir.Bu Da İşe Yaramazsa Hakem Heyetine Başvurabilirler.