AKEDAŞ’tan Kasaplar odasına indirimli elektrik.

AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Kasaplar Odası ile yaptığı protokol çerçevesinde Kasaplar odasına kayıtlı olan kasap esnaflara indirimli elektrik sağlayacak.

AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. müşteri temsilcileri Kasaplar odasında kasaplarla sözleşmelerini alarak indirimden faydalanmalarını sağlıyor.

AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. İlerleyen günlerde bütün esnaf odaları ile protokol çerçevesinde indirimli elektrik sunmaya devam edecek.



AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş Kahramanmaraş Bölge Müdürü Alihan Kaptanoğlu, “Yapılan çalışmalar sonucu Kasaplar odası ile imzalanan protokol çerçevesinde, İndirimli Elektrik Enerjisi" tedarik edeceğiz. Yapılan bu indirimle birlikte piyasanın oldukça üstünde bir indirim oranıyla yılda 1 faturaya kadar tasarruf imkanı olacak.

Kasaplar Odası, vergi levhaları ve kimlik fotokopileri ile birlikte, kendilerine en yakın Tüketici Hizmetleri Merkezlerimize gelerek hızlı ve kolay bir şekilde indirimli elektrikten faydalanmaya başlayabilecekler. Tüm Kasaplarımıza hayırlı olsun der, Başkan ve yönetimimize teşekkür ederiz. dedi”

Haber: Gökhan Çalı