Aksu TV'de kış aylarında artış gösteren salgın hastalıklar ve özellikle koronavirüs (SARS-CoV-2) ile bu virüsün yol açtığı COVID-19 hastalığı nedeniyle yaşanan tedirginlikleri en aza indirmek için kolları sıvadı. Aksu TV bünyesinde görevli personellere taşıma hizmeti sağlayan servis araçlarını da belli periyotlarla dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyor. Profesyonel ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda, gümüş iyon teknolojisi ile insan sağlığına zarar vermeyen ürünler kullanılıyor.  

ÖNLEMLER ARTIRILDI

Salgın hastalıklar, dünyada ve ülkemizde, kış aylarının getirdiği mevsim koşullarıyla birlikte artışa geçiyor. Virüslerin en çok yayılma riski taşıdığı ortak kullanım alanlarının temizliği, bu nedenle çok önem taşıyor. Çalışmalarını hızlandıran Uludağlar bitki koruma ve haşereyle mücadele şirketi dezenfekte işlemlerini titizlikle yürütüyor.

Koronavrüse karşı temizlik ve hijyen çalışmaları sürüyor. Uludağlar bitki koruma ve haşereyle mücadele şirketi, çalışmalarını hızlandırdı. Sizlere haber ulaştırdığımız yerler ekipler tarafından, ilk kez ozon cihazıyla ilaçlama uygulaması yapıldı.

Ayrıca Uludağlar bitki koruma ve haşereyle mücadele şirketi kapı kapı gezerek vatandaşların evlerinde de hizmet veriyor.

Covid-19 yayılmaması için dezenfekte işleminin uygulanması önem taşıyor.