Alpedo-Kervan Lezzet Grubu’nun koronavirüsün ülkemizde de ortaya çıktığı andan itibaren almış oldukları tedbirlerin yanında vatandaşların hizmetine sunulan paket servislerle de gönüllerde taht kurdu.

İletişimin sağlamasının ardından paket servislerin hazırlanması ve dezenfekte bir şekilde müşterilerine ulaşım sağlanıyor.

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu konuyla ilgili Aksu Haber Muhabiri Murat Baltacı’ya özel açıklamalarda bulundu.

Kervancıoğlu “Koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından restoran ve kafe bölümlerimizi kapattık. Müşterilerimizin gönül rahatlığıyla gelebileceği şekilde tüm iş yerlerimizde gerekli dezenfekte işlemlerimizi yaptık. Paket servis işlemlerimiz yıllardır devam eden bir süreçti ama bu dönemde özellikle daha geniş kapsamlı bir şekilde çalışmalar yaptık ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza bu konu da ayrıca hizmet vermeye devam ediyoruz. Tabi bu süreçte özverili bir şekilde çalışmalarına devam eden sağlık çalışanlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız evlerinde kalsın, biz onlar için dışarda hizmet vermeye devam edelim. Aramaları yeterli olacaktır” dedi.