Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Öğrencilere bu sürecin ardından ilk ders arasında 40 dakika teneffüs sözü verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğrencilere müjdesine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de müjdeyle yanıt verirken twitter hesabında şu ifadelere yer vermişti.

Güngör sosyal medya hesabı twitter üzerinden Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un twittine cevaben yaptığı paylaşımında; “ O kadar uzun bir teneffüs dondurmasız olmaz. Sn. Bakanım @ziyaselcuk, 40 dk. Teneffüste çocuklarımızın mutluluğunu Maraş Dondurmamız ile tatlandırmak isteriz. 81 ilden 81 okulumuza dondurmalar bizden. ” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’ta Başkan Güngör’ün twittine “Değerli başkanım çok teşekkürler. Okul listeleri hazır bile. Sağlıkla, sıhhatle inşallah” Yanıtını verdi.

Bu paylaşımların ardından Kahramanmaraş’ın turizm elçisi Alpedo-Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’da bu kampanyaya destek olacak dondurma tedarik edecek.